Posts

Showing posts from December, 2011

last episode Tentang Dhia.. terlepas suda!

Image
Salam semua.. memang da lame doki xhapdet belog.. super duper bz ngan kje, al-maklumlah hujung tahun.. kena wat closing account.. sampai taun depanla camni jugak!(@_@).. (mate doki da jadi camnih)

disebabkan bz ni gakla.. (ceh, cam dia sorang je bz!!) doki tlupe tgok episod akhir tentang dhia. dem!! punyalah komited wat kje smpai xsedar da maghrib.. So, dr sakit hati lyan jam, baik lagi layan keje.. :)
Jadinya, tadi doki br je donlod episod akhir.. pastu tgok citer n menangis sedu2 sorang2! naseb je xmeraung.. 


papepun, doki nak share lagu driIndah Dewi Pertiwi - Di Atas Satu Cinta  nih.. masih dalam mood sedeyyyy... huhuhu 


 " Subhanallah aku mencintainya Subhanallah aku menyayanginya Dari ufuk timur hingga ke barat Subhanallah aku mencintainya Subhanallah aku menyayanginya Selalu dihatiku "

korang layan la, doki nak sambung nanges lgik... huhuhu..  okbai!

SEGMEN BLOGWALKING ' JOM KE KEDAI' BAHAGIAN 1

Image
hye guys.. nak join segmen dari KKO nih.. 

Nak join jugak? hokey... kelik SINI ..

NOTE :: S2 :: IP4s

Image
hye guys... tetibe doki rase cam nak beli hpone baru la... antara yang menjadi pilihan kalbu.. jeng3x

1. Samsung Galaxy Note..  :D

2. Samsung Galaxy S II.. :)

3. IPhone 4s ...^0^
So guys, ape pendapat korang.. pls advise..  target date nak beli sblum 28 dec nih.. heeeeeeeeee xsaba nk pakai phone baru.. 

p/s : SE Cybershot ni nk kene let go ke? sayangnyerrr @_@

:: Wordless Wednesday ::

Image
What are YOU looking for??