Posts

Showing posts from April, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Image
WoW.. tertarik ngan segmen ni.. Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk blogger!! biar betul..


memang betul pon, segmen ni sempena ulang tahun kedua blog bloggerwanita.com.. Tapi hanya 100 blogger terawal dan berdaftar je yang dapat ganjaran ni.. hopefully doki masih sempat.. hehehehe


Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyakRM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalahRM500( RM0.05 X 10000) dan seterusnya... 


cam menarik kan.. jom join kat SINI dan tengok syarat2 nyer..

" Jom Join SukaGelak Blogwalking "

Image
Jom join segmen ni.. segmen by my very bestie ;D Klik banner okkay :) Expired date :  24/04/2012,jam 1200 t/hari.

Anak Kampung – Jimmy Palikat feat. One Nation Emcees

Image
Salam, Doki nak share lagu fevret nih... Anak kampung by One Nation Emcess & Jimmy Palikat.. Syiiiooook beb! Jom LAyan ...  (^0^)

Lirik Lagu 
[Jimmy Palikat] Memang aku ini anak orang miskin Tiada apa-apa yang dapatku berikan Engkau memang cantik Memang tidak padan dan tidak sepadan [Mimi] Aku anak kampung tiada pelajaran Kuli – kuli sahaja memang tidak padan Cute bah kau itu Ramai yang tergoda lagi yang jelita
CHORUS Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan Rumahku pun tiada adapun bapa punya Apa lagi belanja mau bayar berian Kahwin sama kamu Bukannya ku tidak suka sama kamu Tapi aku takut hidup kau kan sengsara Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama org lain
[Jimmy Palikat/Mimi]; Kita masih muda masih ada masa Janganlah kau cari gadis macam saya Engkau memang cantik Nanti kau menyesal tiada guna Anak kampung ku anak kampung Tidak padan tidak sepadan
[Zydee] Hey si gadis yang manis Ku simpan duit sampai perut kempis Kalau dah cukup kita renjis-renjis Jangan kau nangis menu kita ikan bilis [Jojo] Sia sanggup buat apa s…

mak aih, ape kebendonye ni jang!!

Image
Salam sume.. da lame doki xupdate blog.. tyme org lain sibuk bdengkor  br doki nak update ye!haihhhh..super bz la kunun2.. hehehe...
but seriously mmg damn busy since awal tahun.. infact, skrg pon sbnarnye rest jap dr kje sbab otak da beku..lepas bosan tgok fb, br doki terdetik "lamenye xtgok blog, ntah ade lg ke x?"

So doki type la 'dokistory' kat url tu.. n trus ke yahoo search engine.. jumpe benda nih??
mak aih, ape kebendonye ni jang!

Dokistory.blogspot.com DokiStory - Web Analysis Dokistory.blogspot.com stats - alexa rank: #14276159, estimated value: $21 USD, daily visitors: 11, monthly bandwidth: 226.20 MB.
jom layan apemenda ni.. yela lame xhapdet, ni la jadinyer... dokistory rated 2.5 out of 5, kira ok la tu.. kalu tyme study dlu, cukup2 makan.. :P bace,,bace..bace... what rank #14,276,159!!! kalu mak tgok ni mesti sedey (T_T) naseb bukan rank dlm kelas.





nway, memang betol pon analysis ni.. 11 visitors per day pon kira ok la.. sebab doki pon da lme xtgok blog sendiri…