Followers

Tuesday, April 24, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner

WoW.. tertarik ngan segmen ni.. Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk blogger!! biar betul..


memang betul pon, segmen ni sempena ulang tahun kedua blog bloggerwanita.com.. Tapi hanya 100 blogger terawal dan berdaftar je yang dapat ganjaran ni.. hopefully doki masih sempat.. hehehehe


Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya... 


cam menarik kan.. jom join kat SINI dan tengok syarat2 nyer..

" Jom Join SukaGelak Blogwalking "



Jom join segmen ni.. segmen by my very bestie ;D
Klik banner okkay :)
Expired date :  24/04/2012,jam 1200 t/hari.

Monday, April 23, 2012

Anak Kampung – Jimmy Palikat feat. One Nation Emcees


Salam, Doki nak share lagu fevret nih... Anak kampung by One Nation Emcess & Jimmy Palikat.. Syiiiooook beb! Jom LAyan ...  (^0^)


Lirik Lagu 

[Jimmy Palikat]
Memang aku ini anak orang miskin
Tiada apa-apa yang dapatku berikan
Engkau memang cantik
Memang tidak padan dan tidak sepadan
[Mimi]
Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli – kuli sahaja memang tidak padan
Cute bah kau itu
Ramai yang tergoda lagi yang jelita

CHORUS
Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan
Rumahku pun tiada adapun bapa punya
Apa lagi belanja mau bayar berian
Kahwin sama kamu
Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama org lain

[Jimmy Palikat/Mimi];
Kita masih muda masih ada masa
Janganlah kau cari gadis macam saya
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiada guna
Anak kampung ku anak kampung
Tidak padan tidak sepadan

[Zydee]
Hey si gadis yang manis
Ku simpan duit sampai perut kempis
Kalau dah cukup kita renjis-renjis
Jangan kau nangis menu kita ikan bilis
[Jojo]
Sia sanggup buat apa saja
Siang malam overtime kerja
Laman facebook nda sempat buka
Ndamau kau sedih dan kecewa
[Zydee]
Jangan kau sedih sabar kau gia
Nanti kereta,rumah , ku buat kau bahagia
Bukan undur diri belum bersedia
Kau tunggu saja odooii giaaa
JP

CHORUS

Tiada keretaku bawa kau jalan – jalan
Rumahku pun tiada adapun bapa punya
Apa lagi belanja mau bayar berian
Kahwin sama kamu
Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain (sama orang lain)

Engkau masih muda , cantik lagi menawan (jangan-jangan)
Janganlah kau cari lelaki macam saya (ok bah kalau kau)
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiada guna (tiada guna)

Nanti kau menyesal tiada guna (tiada guna bro)
Nanti kau menyesal tiada guna (tiada guna )

Ahaa bye bye

Friday, April 6, 2012

mak aih, ape kebendonye ni jang!!

Salam sume.. da lame doki xupdate blog.. tyme org lain sibuk bdengkor  br doki nak update ye!haihhhh..super bz la kunun2.. hehehe...
but seriously mmg damn busy since awal tahun.. infact, skrg pon sbnarnye rest jap dr kje sbab otak da beku..lepas bosan tgok fb, br doki terdetik "lamenye xtgok blog, ntah ade lg ke x?" 

So doki type la 'dokistory' kat url tu.. n trus ke yahoo search engine.. jumpe benda nih?? 
mak aih, ape kebendonye ni jang!

Dokistory.blogspot.com DokiStory - Web Analysis
Dokistory.blogspot.com stats - alexa rank: #14276159, estimated value: $21 USD,
daily visitors: 11, monthly bandwidth: 226.20 MB.
 
jom layan apemenda ni.. yela lame xhapdet, ni la jadinyer... dokistory rated 2.5 out of 5, kira ok la tu.. kalu tyme study dlu, cukup2 makan.. :P bace,,bace..bace... what rank #14,276,159!!! kalu mak tgok ni mesti sedey (T_T) naseb bukan rank dlm kelas.





nway, memang betol pon analysis ni.. 11 visitors per day pon kira ok la.. sebab doki pon da lme xtgok blog sendiri.. hehehe.. A.M.P.U.N....

kepada rakan2 blog yg sudi singgah, doki ucapkan ribuan terima kasih ye.. doki janji.. akan balas balik kunjungan kalian... ♥♥♥♥♥





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...