Followers

Tuesday, April 24, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner

WoW.. tertarik ngan segmen ni.. Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk blogger!! biar betul..


memang betul pon, segmen ni sempena ulang tahun kedua blog bloggerwanita.com.. Tapi hanya 100 blogger terawal dan berdaftar je yang dapat ganjaran ni.. hopefully doki masih sempat.. hehehehe


Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya... 


cam menarik kan.. jom join kat SINI dan tengok syarat2 nyer..

3 comments:

ejulz said...

gud luck.. :)

Ieyza Afieyna said...

macam best...

Cik Amal said...

macam best jer . . .


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...