Followers

Monday, October 24, 2011

Gadis Seperti Aku

Jom layan lagu nih... lagu asalnya dinyanyikan oleh alif satar.. tapi yang cover ni lagi2 bessttttt!! 
kira cam lagu balas balik la... hahahhhaa... thumbs up to ShyllaAmzah!!

Memang takkan ada gadis seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak
Memang takkan ada gadis sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lagi gadis yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang takkan ada gadis seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak
Memang takkan ada gadis secomel aku
Tapi yang lebih comel banyak

Maka tak perlu pujuk rayu itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu


Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kamu kaya
Dan baik budi bahasa
Ku yakin pasti ada 
gadis yang akan suka

Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku mahu belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak bisa mendua...
Noooooo!

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kamu kaya
Dan baik budi bahasa
Ku yakin pasti ada
gadis yang akan suka

Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu....

Oo baby baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu....

Layan video ni skali... bestt :)

10 comments:

farrah hayati said...

comelkan lagu neyh...:)

dokiStory said...

sgt2 comel.. yg nyanyi pun comel!

SheyPull said...

best la lagu niewh...

Anonymous said...

hahaha...lagu neh sempoi giler....

kim heeruul said...

tak pernah dgr lagu nie..hik hik hik
lagu baru en.

dokiStory said...

@SheyPull&NurEyda :memang best dan tersangat cool shila nyanyi..

dokiStory said...

@kim : lagu asal by alif satar - lelaki seperti aku.. yg ni cover

hudazaba.blogspot said...

he , sye pon suke jugak lagu nieh ~

dokiStory said...

lg best sebab dia nyanyi live ngan gitar.. ohsem!!

fiezah91 said...

comel kot lagu ni kalau ditukar lelaki tu kepada gadis. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...