Followers

Thursday, November 3, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

Salam encik2 hensem dan cik2 jelita....
Mari pakat ramai-ramai join segmen nih! 
segmen kegemaran semua blogger baru cam doki nih... :P


iaitu segmen tambah follower... ngeh3x



kali ni senang je! syarat2 penyertaan ade kat sini hokey! klik!!
jom main folow2 dengan doki... :)

14 comments:

Ku Azhar said...

waaa..gud luck!! :)

atiqa aris said...

go luck:)

Dr. LuRVe said...

yup,, dr lurve here, ada pape masalah ke???

Eza Boom Boom :) said...

Jeng-jeng-jeng! Ada makhluk asing mendarat kat sini.. Tumpang landing ye tuan tanah. Okey, nak perkenalkan diri dulu..(sopan sikit), hehe. Saya Eza Boom Boom. Awak pulak??

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Siti Zuraina Bte Amran said...

hyee..
sya datang dari sgmen yang sama..=)
selamat berkenalan, saya zuzu awak pulak..??

Run Away said...

/salam kenal..dari segmen azfa...;d

rahman said...

follow sy jgk sbb sy dah follow kamu.

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

dokiStory said...

tengs sume sebab support n singgah blog doki ye.. keep coming k! :)

alynfazlin said...

singgah dan folo sini ye! selamat berkenalan. :)

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...