Followers

Wednesday, November 9, 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!


Salam semua....

dah lame doki xhapdet belog... xsempat... br je habis bengkel 3hari kt bagan lalang.. then trus balik umah cuti rayaa... xpuass la cuti... huhuhuhuuuu T_T

nway, doki minta maaf la kalu lambat jalan2 ke belog korang.. n tengs banyak33x sebab sudi singgah n follow belog doki yg xseberapa nih.. :D

Now, doki nk join lg satu segmen nih.. dari cik Die Hare Ry


Anda mahu join jugakah ? senang jee..click je banner kat atas nih hokey .. segmen2 camnih memang bagus tuk blogger baru cam doki nih... dapat tambah kenalan... dapat tambah follower... dapat tambah traffic.. dapat tambah macam2 la.....

So, tak yah buang masa lagi.. jom join sama2 ngan doki... :)

8 comments:

RinsyaRyc said...

cantiknya tngn.. eh. hehe.. p

slm perkenalan.. ^_^

missanonymous said...

Hye !! Dari segment yang sama :D done follow u..:)
Sudi-sudi lah follow saya pulak .. :)

http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

merahitujambu said...

menarik!!

dokiStory said...

salam perkenalan juga... tangan tu milik cik die hare ry kut :)

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

fiezah91 said...

hehe. menarik. segmen macam ni boleh bagi banyak trafik :)

LaDy NeA said...

follow from segmen amyra!!! done follow!!! follow back yer :)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..kalau sudi , jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...