Followers

Tuesday, April 2, 2013

Tipudaya Kafir Yahudi Berkenaan Makanan Sunnah Nabi SAW



Selama hari ini umat islam telah tertipu dan mengabaikan pemakanan sunnah nabi saw semata-mata percaya kepada kajian barat yang diputarbelitkan..  Berikut adalah tipudaya dan kelicikan orang kafir yahudi dalam usahanya melemahkan minda dan tubuh badan umat islam.. 


1. Kita diajar melalui hasil kajian dan buku terbitan barat bahawa kalau nak dapat Vitamin B dan menambah darah kita perlu makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman.  Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sebab hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. Jadi, kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam dan bahaya untuk dimakan.

2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi dit tangan mereka.

3. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.

5. Para kafir yahudi ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat , contohnya coke dan maggi . Coke tu sangatlah beracun dan sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi) 

6 . Para kafir yahudi juga menghebahkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. Selain itu, soya juga dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sebab dalam soya ada hormon estrogen yang sama dengan estrogen pada wanita. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.


Pendek kata, keputusan di tangan kita.. kerana kita yang tentukan apa yang kita mahu makan.. So , berhati-hati memilih makanan dan jangan lagi terpedaya dengan tipu helah orang kafir yahudi nih.. Belum terlambat lagi untuk berubah.. ;)

Sabda Rasullulah:
 “Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu.. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil”

Nak ikut kafir yahudi ke nak ikut nabi kita?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...